Are you in the right place?

Please select your shipping country
Gratis levering & returnering i Danmark (gælder ikke udsalg)

Retur & bytte

People's Republic of Cashmere tilbyder gratis retur og bytte på alle ordre (gælder ikke udsalg). Du har ret til at returnere dine varer i en periode på 14 kalenderdage efter dagen for levering af din ordre. Køb foretaget som julegaver kan returneres eller ombyttes indtil den 31. januar 2022.

 

Hvis du ønsker at returnere eller udveksle en vare, bedes du udfylde formularen nederst på denne side ↓

 

Inden for én hverdag modtager du et forudbetalt returlabel, som skal placeres på din pakke. For at reducere overdrevent udskrivning vedhæfter vi ikke forudbetalte returlabels og bestillingsformularer til din forsendelse. Hvis det er muligt, skal du bruge den originale emballage, når du returnerer din vare. Vedlæg venligst din kvittering eller en note med dit fulde navn. Din pakke skal afleveres til nærmeste GLS Pakkeshop inden for 7 hverdage.

 

Returnering er kun mulig, hvis de købte varer returneres i samme stand og mængde som ved modtagelse. Dette indebærer, at varerne er ubrugte foruden det formål at afprøve pasformen. Hvis der er er indikationer for, at varen er blevet brugt i en sådan grad, at produktværdien mindskes, mister kunden sin returret. PRC kompenserer ikke for pakker, som mistes under returforsendelsen. Refundering for returvarer foretages hurtigst muligt og senest 14 arbejdsdage efter modtagelse. Refunderinger foretages så hurtigt som muligt efter modtagelse af din pakke. Du modtager en bekræftelse via e-mail, når din ordre er behandlet.

 

Returvarer sendes til følgende adresse:


DSV Prime Cargo / Terminal 2
C/O People's Republic of Cashmere
Profilvej 3
6000 Kolding
Danmark

t2@primecargo.com
+45 76 32 03 27