Are you in the right place?

Please select your shipping country
Gratis levering & returnering i Danmark (gælder ikke udsalg)

Persondatapolitik

 

— Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan People’s Republic of Cashmere beskytter og håndterer enhver oplysning, du giver os, når du besøger vores webshop. People’s Republic of Cashmere er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Hvis vi beder dig om at indtaste specifikke oplysninger til identifikationsformål, kan du være sikker på, at de kun vil blive brugt i overensstemmelse med denne persondatapolitik. Vi kan lejlighedsvis opdatere denne politik, så sørg for indimellem at tjekke siden her for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

 

— Hvilken type data behandler vi?

For at optimere din oplevelse hos People’s Republic of Cashmere vil vi give dig relevant information samt sende dig personlige tilbud ved tilmelding af vores nyhedsbrev.

Denne service er baseret på dine tidligere besøg og oplysninger, du har indtastet. Bemærk, at vi aldrig indsamler personlig data som navn og kontaktoplysninger uden dit samtykke.


Vi behandler følgende kategorier af personlig data:

•  Navn og kontaktoplysninger inklusiv e-mail-adresse

•  Geografisk placering

•  Andre browser-genererede oplysninger, inklusive browsertype, hvordan du navigerer på webshoppen ect.

•  Data til tredjepartspartnere som Facebook, Google Analytics og Mailchimp

 

— Hvad vi gør med den data, vi indsamler

Vi indsamler data for at forstå dine behov og give dig den bedst mulige service. Især af følgende grunde:

•  Intern analyse og optimering

•  Forbedring af vores kundeservice

•  Vi kan lejlighedsvis sende nyhedsbreve om produktlanceringer, særlige tilbud eller anden information, som vi tror, du vil finde interessant, ved hjælp af den e-mail-adresse du har angivet. Dette sker ved tilmelding af vores nyhedsbrev.

 

— Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sørge for, at dine oplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at sikre al data, vi indsamler digitalt.

 

— Sådan bruger vi cookies

En cookie er en lille fil, der beder om tilladelse til at blive gemt på din computer/mobil/tablet. Når du giver tilladelse, tilføjes filen, og en cookie hjælper med at analysere webtrafik. Cookies tillader, at websitet tilpasser sig dine personlige behov. Vi kan herigennem skræddersy oplevelsen ved at indsamle og huske information om dine personlige præferencer.

Vi bruger cookies til at identificere, hvilke sider der bruges. Dette hjælper os med at analysere data om trafik samt optimere vores webshop for at skræddersy den til dine behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistisk analyse, og indsamlet data fjernes derefter fra systemet.

Generelt hjælper cookies os med at give dig et bedre website. De giver os mulighed for at spore, hvilke sider du finder nyttige, og hvilke du ikke gør. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller personlige oplysninger foruden de data, du selv vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan ændre dine browserindstillinger til at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Dette kan muligvis begrænse din personlige serviceoplevelse på sitet. 

 

— Links til andre websteder

Vores webshop kan indeholde links til andre websites af interesse. Hvis du bruger disse links til at forlade vores webshop, skal du dog bemærke, at vi ikke har kontrol over eksterne websites. Vi kan derfor ikke være ansvarlige for beskyttelsen af information, du giver, når du besøger disse sider. Du bedes derfor være påpasselig og læse persondatapolitiken for det pågældende websted.

 

— Håndtering af dine personlige oplysninger

Du kan vælge at begrænse indsamlingen eller brugen af ​​dine personlige oplysninger på følgende måde: Hvis du tidligere har givet os tilladelse til at bruge din persondata til markedsføringsformål, kan du til enhver tid skifte mening ved at skrive til os på hello@peoplesrepublicofcashmere.com.

Vi vil aldrig sælge eller distribuere dine personlige oplysninger til tredjepart, medmindre vi har din tilladelse eller er forpligtet via lov til at gøre det. Du kan anmode om information vedrørende persondata i henhold til databeskyttelsesloven 1998. Hvis du ønsker en kopi af de oplysninger, vi har om dig, bedes du skrive til hello@peoplesrepublicofcashmere.com.

Hvis du mener, at oplysninger vi har om dig, er forkerte eller ufuldstændige, bedes du hurtigst muligt sende os en mail. Vi korrigerer straks oplysninger, der viser sig at være forkerte.