Archive Sale — 60% På Udvalgte Styles

Om PRC

People’s Republic of Cashmere er et nordisk brand, som blev grundlagt i 2012. Vi kombinerer premium cashmere med stilrent skandinavisk design.

Vores rejse begynder med to veninder, som rejser gennem Indre Mongoliet. Her opdager de en lille producent, som har specialiseret sig i cashmere-beklædning. De forelsker sig i den fine kvalitet, og drømmen om at dele dette fund med andre cashmere-elskere vækkes. Resultatet er People’s Republic of Cashmere.

People’s Republic of Cashmere er specialiseret i cashmere-essentials med en tidløs signatur. Vores designfilosofi er underspillet og gennemtænkt med fokus på kvalitet, pasform og smukke nuancer. Hver style er strikket i 100% premium cashmere og kan bruges på tværs af sæsoner.

Virksomheden blev grundlagt af Hong Reese-You og Emilie Fenst. Hong, som har kinesiske rødder, er ansvarlig for produktion, mens Emilie står i spidsen for marketing og design.

People’s Republic of Cashmere har markeret sig som et af de stærkeste cashmere-brands med en stilren skandinavisk signatur.

Om PRC | People's Republic of Cashmere