Gratis levering & returnering i Danmark | Get a free Neckerchief on orders of 2100 DKK +

Hvordan bliver din cashmere-strik til?

 

Det hele begynder ved stepperne i Indre Mongoliet...

Inden du kan iføre dig din sweater i 100% cashmere, skal en lang proces afsluttes. Vi starter ved de smukke indre mongolske stepper, hvor kashmirgederne bor. Klimaet på stepperne i Indre Mongoliet er ofte hårdt, så kashmirgederne har udviklet to forskellige kappelag - et blødt lag underuld bestående af ultrafine hår med isolerende egenskaber samt et ydre lag, der beskytter underulden. Vores cashmeregarn er lavet af fibre fra underulden, der dækker området fra nakke til mave.

 

 

Forår betyder trimning

Hvert forår smider gederne deres tykke pels, i takt med at vejret bliver varmere. Det betyder, at det er tid til at trimme gederne og kæmme fibrene. Denne proces skader ikke gederne, og trimning af pels betyder ikke, at gederne kommer til at fryse.

 

 

Sortering af fibrene

Det er nu tid til at adskille de lange fibre fra det korte. Jo længere fiber, jo bedre kvalitet. Vi bruger kun ‘Grade A’ kvalitet, hvilket gør din sweater ultrablød, modstandsdygtig og mere holdbar. Det gør samtidig, at sweateren har mindre tendens til peeling. Pointen er enkel: Hvis du investerer i god cashmere-kvalitet, øger du din sweaters levetid.

 

 

Indfarvning og spinding af garnet

Det næste trin er indfarvnings- og spindeprocessen. Når fibrene er farvet, spindes de til garn. Vi vælger PRC’s sæsonbestemte farver fra vores garnleverandørs lager. På den måde undgår vi at indfarve og producere ekstra garn. Vores garn er OEKO-TEX-certificeret, og alle vores garnleverandører er medlemmer af SFA (Sustainable Fibers Alliance). SFA's mål er at fremme en global bæredygtighedsstandard for cashmereproduktion.

 

 

Lad strikningen begynde!

Når garnet når til strikkefabrikken, strikkes det i de individuelle stykker, der tilsammen danner en sweater. Denne proces finder sted på nye tyske strikkemaskiner. De enkelte stykker sys derefter sammen af ​​højt specialiseret syersker. Sidste trin er at indsy en hals-etiket, et vaskemærke og en størrelse-etiket. Alle disse etiketter er lavet af 100% naturligt farvet bomuld.

 

 

Klar til vask

Den sidste fase, inden din cashmere-sweater pakkes, er vask. For at sikre, at strikken ikke krymper ved almindelig vask, skal den gennem en omhyggelig vaskeproces, før den forlader strikkefabrikken. Vaskningen gør desuden din strik endnu mere blød og fluffy.

 

 

Pakket, forseglet, leveret - det er din

Sweateren er nu klar og gennemgår en specialiseret kvalitetskontrol på fabrikken for at sikre, at sweateren lever op til de høje standarder for en ‘Grade A' cashmerestrik. Herfra sendes sweateren til pakning. Vi bruger så lidt emballage som muligt: ​​tyndt genbrugspapir og en zipper bag i genanvendt plastik. De færdige styles er nu pakket i papkasser og er klar til at blive sendt - mod dit hjem som den endelige destination.