Archive Sale — 60% På Udvalgte Styles

Bæredygtighed

Cashmere Goat

 

Vision

People’s Republic of Cashmere’s vigtigste vision er at arbejde med 100% naturlige fibre, som du kan nyde hele livet. Vi følger ikke trends eller sæsoner men skaber kvalitetsbeklædning, som er relevant året rundt og repræsenterer en kerneværdi i “slow fashion" med ambitionen om at reducere brugen af ​​ressourcer. På denne måde kan vi forhindre overproduktion. Vi håber også, at du vil finde vores guide “How to Care” nyttig i forhold til at øge levetiden for din cashmerestrik.

 

 

Bæredygtighed

Vi sætter bæredygtighed i centrum for alt, hvad vi gør, og hvor det er muligt men ligesom resten af ​​beklædningsindustrien, har vi stadig en lang vej at gå. Vi vil fortsætte med at optimere produktion, transport og andre trin i forsyningskæden for at sikre en grønnere fremtid. Når det kommer til bæredygtighed, vægter vi gennemsigtighed gennem hele produktionsprocessen.

 

 

Vores fabrikker

Da cashmere er en nicheindustri i Indre Mongoliet, samarbejder vi kun med et par udvalgte underleverandører. Alle de garnfabrikker vi bruger til vores produktion har følgende certifikater:

 

WRAP Certificate (Worldwide Responsible Accredited Production):

WRAP er verdens største uafhængige fabriksbaserede certificeringsprogram for social bæredygtighed i tekstilindustrien. Certificeringen sikrer, at produkterne produceres under lovlige, humane og etiske forhold.

 

Organic Certificate:

Tekstiler med denne certificering dyrkes under strenge retningslinjer for anvendelse af oliebaseret gødning, pesticider og syntetiske produkter.

 

SFA Certificate (Sustainable Fibre Alliance):

SFA er en international non-profit organisation, der arbejder med en udvidet cashmere-forsyningskæde - fra hyrde til detailhandel. Deres mål er at fremme globale bæredygtighedsstandarder for cashmereproduktion. Alt sammen for at bevare og gendanne græsarealer, sikre dyrevelfærd og sikre levebrød.

 

ICCAW (International Cooperation Committee of Animal welfare):

En førende dyrevelfærdsorganisation i Kina, som er dedikeret til at fremme dyrevelfærd ved at implementere dyrevelfærdsvenlige landbrugssystemer samt forbedre kvaliteten og sikkerheden for livestock-produkter.

 

OEKO-TEX certificate:

OEKO-TEX er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler, som er fri for skadelige kemikalier og er sikre for både helbred og miljø.

 

 

Arbejdskraft

Håndtering af cashmere i indfarvnings- og spindeprocessen kræver højt specialiseret arbejdskraft. En dygtig cashmere-medarbejder har en relativt høj løn og er meget efterspurgt. Vi besøger vores leverandører så ofte som muligt for at overvære de enkelte processer. Disse besøg sikrer desuden, at vi har en dialog om arbejdsvilkårene, herunder hvor vigtigt det er for os, at de grundlæggende arbejdstagerrettigheder opretholdes.